Aannemer Almere

Een aannemer inschakelen? Een aannemer is een onderneming die verantwoordelijk is voor de bouwactiviteiten te realiseren en is het aanspreekpunt voor de onderaannemers. Een aannemer verzorgt voor een complete verbouwing of een complete levering van een voltooid bouwwerk.

Door met een goede aannemer aan de slag te gaan voor een verbouwing, hoef je zelf minder energie te steken in een verbouwing. Wij als ervaren aannemer voor jou zullen zorgen voor een bouwtekening, constructieberekening en de verbouwing.

Verbouw jij normaal graag zelf jouw woning? Maar wil je dat dit keer uit handen geven aan aannemers? Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

De belangrijkste taken van ons als aannemer

Aannemersbedrijven hebben verschillende taken wanneer het gaat om een grote of kleine verbouwing. Globaal zijn dit de belangrijkste taken van een professionele aannemer:

  • Het geven van bouwadvies. Dit kan gaan over verbouwingen die kleiner zijn. Denk aan een toilet renovatie of badkamer renovatie. Maar ook aan architecten wordt er bouwadvies gegeven.
  • Aansturen van verschillende aannemers. Er wordt veelal gewerkt met onderaannemers, voornamelijk bij grote projecten. Maar de aannemer van het bouwbedrijf die is ingeschakeld is de eindverantwoordelijke.
  • Het bijhouden van de planning. De beste aannemers houden zich aan de planning en houden hier ook nauw zicht op. De aannemer werkt via een planning die wanneer passend aansluit bij de wensen van de klant.
  • Het waarborgen van de veiligheid. Tijdens een verbouwing is het belangrijk dat er ter aller tijde veiligheid wordt gewaarborgd. Dit voor alle aannemers die werkzaam zijn, maar ook voor anderen die aanwezig zijn op de werkplaats.
  • De inkoop van materialen die nodig zijn voor de renovaties, verbouwing of vernieuwing.
  • Tot slot is de aannemer het aanspreekpunt. Bij problemen is het belangrijk dat de aannemer hierop wordt aangesproken en deze problemen oplost.

Met welke werkzaamheden kunnen wij jou helpen?

Wil jij jouw woning verbouwen? Heeft jouw woning renovatie en onderhoud nodig? Zoek je iemand voor CV installaties en onderhoud? Wil je jouw badkamer en sanitair renoveren of vernieuwen? Heb je ons nodig voor bedrijfsverbouwing of woningbouw? Wij kunnen dit alles voor jou waar maken! Wij werken namelijk met nog meerdere ondernemers samen zodat wij vakmannen hebben met verschillende specialisaties en zo alles kunnen verwezenlijken.

Ons als aannemer inschakelen voor woningbouw?

Jullie woonwensen kunnen natuurlijk veranderen. Dit kan gaan over een nieuwe badkamer, een aanbouw, kunststof kozijnen, stucwerk, een dakkapel of een andere klus. Dit om jouw woning aan te passen of juist de ruimtes met de uitbouw te vergroten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou helpen met het regelen van vergunningen, certificaten maar ook de voordeligste materiaalkosten en het ontwerpen van de bouwplannen. Wij weten, als professionele aannemers zijnde, dat een verbouwing meer is dan alleen de bouw. Hier komt samenwerking bij kijken, maar ook het houden van de planning en het maken van goede afspraken, schakelen wanneer nodig is sn oplevering wanneer gewenst (indien mogelijk).

Een aannemer nodig voor renovaties en onderhoud?

Van een huurwoning tot aan grote bedrijfspanden, wij verzorgen overal voor renovaties wanneer nodig. Dit kunnen zijn voor grote projecten, maar ook kleine verbouwingen. Doordat wij slimme oplossingen combineren met vakmanschap hebben wij een professionele procesmatige aanpak.

Ook wanneer jij wens dat bouwprojecten op een duurzame en innovatieve manier gebeuren ben je er bij ons van verzekerd dat dit gebeurt.

Een aannemer in Almere voor jouw CV?

Wanneer jouw CV ketel aan vervanging toe is kun je dit ook aan ons overlaten, ditzelfde geldt voor onderhoud. Aannemer Almere, van Leeuwen Service, werkt met ketels van de beste merken.

Gedegen advies over sanitair

Als je jouw badkamer wilt laten vernieuwen door de beste aannemer dan ben je bij ons goed! Wij willen graag jouw huis bouwen/verbouwen met de badkamer die voldoet aan jouw wensen. Stel een checklist voor ons op met wat jij hier graag zou willen zien en wij komen met een passend ontwerp aan de hand van jouw wensen.

Utiliteitsbouw

Ook voor utiliteitsbouw kun je bij ons terecht! Wij zijn een aannemersbedrijf die een geheel portfolio heeft aan utiliteitsbouw. Wij denken graag met jou mee hoe deze opdracht tot een succes kan leiden!

Wij kunnen hiervoor meerdere voorstellen maken. Ontvang en vergelijk voorstellen zodat er uiteindelijk een prijsafspraak wordt gemaakt en de bouw kan beginnen.

Zoek je naast Almere ook een aannemer in Beverwijk? Ook dan zit je goed bij ons!

Woningbouw onderhoud

Ook voor de onderhoud van woningbouw woningen zijn wij daar als het nodig is. Dit voor zowel woningstichtingen, beleggers als ontwikkelaars. Dit kan dus ook voor nieuwbouw.

Prijzen voor een ervaren aannemer

Iedere aannemer heeft natuurlijk kosten verbonden aan de verbouwing. Zo ook alle aannemers in Almere en omgeving. Andere bedrijven hebben net als ons gemiddelde kosten voor materialen, arbeidskosten, voorrijkosten en noem alles mar op.

De prijs van een aanbouw, verbouwingen, de renovatie van de badkamer en alle andere projecten zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de wensen die er zijn bij onze klant. Dit heeft te maken met de materialen die er worden gewenst en daarbij de materiaalkosten. Ditzelfde geldt voor de grootte van de nieuwe badkamer of de dakkapel.

Voor gratis prijsopgaven, gratis offertes en het contact met onze aannemers kun je een gratis persoonlijk gesprek aanvragen. Zo kom je erachter welk aantal keurmerken wij hebben, maar ook waarin wij gecertificeerd zijn. Zo kun jij aannemers vergelijken en een weloverwogen keuze maken om een verbouwing te laten uitvoeren.

Wij willen graag voor jou aan de slag om van jouw huis jouw droomhuis te maken of voor andere projecten! Vraag vandaag nog een gesprek met ons aan.