Aannemer Beverwijk

Aannemer Beverwijk gezocht voor het verbouwen van uw woning? Of bent u op zoek naar een aannemer voor de nodige makeover van uw badkamer. Een professionele aannemer uit Beverwijk is een echte vakman die uw woning of pand een volledige nieuwe aanblik geeft en bij Van Leeuwen Service bent u voor een vakkundige aannemer zeker aan het juiste adres.

 

Onze specialisten kunnen u namelijk op allerlei verschillende manieren helpen. Of het nu om het verbouwen van een uw keuken of badkamer gaat, tot het renoveren van een volledige woning naar uw wens. Van Leeuwen Service staat altijd voor u klaar en u weet zeker dat u bij ons altijd het gewenste resultaat ontvangt.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Aannemer Beverwijk | Ervaring en Deskundigheid

 

Wanneer u de specialisten van Van Leeuwen Service inschakelt, kunt u altijd uitgaan van de beste kwaliteit voor de beste tijd. Dit is wat u van ons mag verwachten;

 

Jarenlange ervaring en deskundigheid;

 

Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen;

 

Een nette realisatie van uw aanbouw, renovatie of verbouwing;

 

Wij zijn flexibel, denken met u mee en adviseren u waar nodig;

 

Persoonlijke afspraak op locatie is altijd mogelijk;

 

Veel mogelijkheden wat betreft verbouw, aanbouw en renovatiewerkzaamheden;

 

Afspraak = afspraak

 

Schakel ons daarom vandaag nog in als aannemer Beverwijk en ervaar zelf wat we voor u kunnen betekenen op korte termijn. Indien u een vraag heeft kunt u gerust contact met ons opnemen via 06 54 93 42 40 of info@vanleeuwen-service.nl. Wij staan staan u graag te woord.

Verschillende diensten en mogelijkheden in Beverwijk

 

Bouwbedrijf Van Leeuwen Service kan u als bouw- en aannemersbedrijf met diverse projecten van dienst zijn. Hieronder kunt u overzichtelijk onze diensten zien;

 

Aanbouw: wilt u uw leefruimte uitbreiden en bent u op zoek naar een prachtige aanbouw? Dan helpen wij u bij het ontwerp en de uitvoering hiervan.

 

Badkamer: is uw badkamer toe aan een nieuwe look? Of wilt u een nieuwe badkamer aanleggen? Wij denken graag met u mee!

 

Keukens: wij bouwen een keuken op basis van een professioneel ontwerp. Zo bevat ons team uit professionele interieurbouwers en timmervakmensen die voor u klaarstaan.

 

Horeca/bedrijfspanden: ook voor horeca en bedrijfspanden kunnen wij diverse verbouwingen verrichten. Vraag naar onze referenties!

 

Renovatie: heeft een historisch pand gekocht die een gehele makeover nodig heeft? We verzorgen het onderhoud of voeren renovaties uit, van moderne huurwoning tot monumentaal pand.

 

Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk, dus twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op via 06 54 93 42 40 of info@vanleeuwen-service.nl.

 

Aannemer Beverwijk; alles in huis om u van dienst te zijn

 

Als aannemer in Beverwijk en omstreken zijn wij echt van alle markten thuis. Misschien wilt u graag uw woonkamer vergroten door middel van een uitbouwen of zit u aan een verbouwing van uw badkamer te denken.

 

Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij elke klus rondom uw woning met beide handen aanpakken en is voor ons echt niets te gek. Wij voeren altijd elke klus met veel deskundigheid en plezier uit.

 

Kees van Leeuwen is de oprichter van bouwbedrijf Van Leeuwen Service en door zijn grote passie voor kwalitatief hoogwaardig werk en vakmanschap kunt u altijd rekenen op het beste resultaat. Elke keer weer. Daarnaast hebben wij veel ervaring opgedaan door de jaren heen en denken wij altijd met u mee bij elke klus.

 

Wij zijn uiteraard niet alleen werkzaam in Beverwijk, maar door heel Noord-Holland. Steden zoals Alkmaar, Amsterdam, Haarlem,Heemskerk, IJmuiden en Zaandam kennen wij als de achterkant van onze hand.

 

Ook hier voeren wij dagelijks onze klussen met veel plezier uit! Schakel daarom onze hulp als aannemer in Beverwijk vandaag nog in en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze diensten? Wij werken graag met u samen naar uw perfecte home. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via 06 54 93 42 40 of via het contactformulier. Wij kijken er naar uit en bouwen graag samen met u naar uw perfecte woning!