Aannemer Haarlem

Het inschakelen van een aannemer in Haarlem behoort nog altijd tot een van de beste keuzes die je maar kunt maken als je jouw woning onder handen wilt nemen. Van een grootschalige verbouwing tot het uitvoeren van alle mogelijke soorten renovatie werkzaamheden, zijn onze aannemers er voor jou.

Ben jij op zoek naar een aannemer in Haarlem voor bijvoorbeeld een uitbouw, de renovatie van een pand, een kleine of grote verbouwing, of wil je een nieuwe badkamer of keuken? Onze specialisten staan klaar om jouw wensen te bespreken.

 

Van Leeuwen Service aannemers

 

Wij schatten de kans groot dat jij nog niet bekend met ons bouwbedrijf uit de regio Haarlem. Daar brengen wij graag verandering in! Wij zijn al jaren een actief aannemersbedrijf in Beverwijk. Dankzij de vele klussen, verbouwingen en renovaties die wij als aannemer al hebben mogen uitvoeren beschikken wij over professionele vaardigheden, die vele andere specialisten niet bezitten.

Als jij voor ons aannemersbedrijf kiest zul je te maken krijgen met een gespecialiseerd team aan aannemer die voor jou klaar staan en het alle projecten uitvoert zoals jij dat zou willen. Bij ons aannemersbedrijf kun je terecht voor een verbouwing, renovatie, uitbouw, een nieuwe keuken, nieuwe badkamer of onderhoud aan bijvoorbeeld je CV. Wanneer jij op zoek bent naar een aannemer voor grote of kleine werkzaamheden met genoeg ervaring ben je bij ons aan het beste adres.

Aannemer in Haarlem

 

Wij zijn aannemers die al meer dan 10 jaar bouwen. Daarbij hebben wij al 120 projecten uitgevoerd op 150 verschillende plaatsen in Nederland. Zowel op plekken in de buurt van Amsterdam, maar ook werken wij in andere delen van Nederland. Hiermee hebben wij al zeker 500 klanten zeer tevreden gemaakt.

Om je wat beter op weg te helpen hebben we de nodige verzameld en op rijtje gezet over ons bouwbedrijf. Na het lezen weet je waarom wij dé aannemer zijn die je zoekt.

Allereerst is het goed om te weten dat bij ons bedrijf kwaliteit bij ons centraal staat. Door ons vakmanschap, en jouw ideeën zorgen we er samen voor dat het project op z’n best wordt uitgevoerd. Met als doel een woning, pand of gebouw waar jij heel blij mee bent van de beste kwaliteit.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Dé specialist voor jouw woning in Haarlem

 

We hebben al kort vermeld dat je ons kunt inschakelen als aannemer in Haarlem voor verschillende soorten werkzaamheden. Zo kan je ons ook inschakelen als loodgieter! Door deze verscheidenheid aan mogelijke diensten weet je zeker dat je altijd weer voorzien zal zijn van de juiste ondersteuning en aannemer.

Wij als bouwbedrijf zijn namelijk bekend geworden voor onze persoonsgerichte aanpak. Wij vinden het belangrijk om onze klanten het proces bij het project te betrekken. Dit zodat jij als klant weet waar je aan toe bent. Hierdoor ben je ook op de hoogte welke aannemer werkt aan welke klus, zodat je met alle vragen bij de goede aannemer terecht kan.

Voordat wij een plan maken voor het verbouwen of renoveren van een pand gaan wij natuurlijk in gesprek met jou als onze klant. Hierbij zullen alle elementen en mogelijkheden die bij de verbouwing horen naar voren komen. Dit gesprek zal gaan over de prijs van de verbouwing, de stijl, de sfeer en de wensen van jou als onze klant. Door deze samenwerking met onze planten zorgen wij er voor dat het complete idee van het project op papier komt te staan.

Een aannemer in Haarlem voor al jouw klussen

 

Een renovatie, een verbouwing of een nieuwe keuken of badkamer plaatsen is voor ons als bouwbedrijf geen enkel probleem. Wij verbouwen en renoveren graag! Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het verbouwen van een huis of bedrijven pand.

Daarnaast zijn wij er ook als aannemer voor jou als je een aanbouw, opbouw of uitbouw aan/op jouw huis wil plaatsen. Wanneer jij op zoek bent naar de beste aannemer moet je hier wezen! Ook kunnen wij klaar staan voor jou om een nieuwe CV ketel te plaatssen of voor het onderhoud van een CV ketel.

Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden is het verstandig om een kijkje te nemen op de site zelf. Het is mogelijk om hier een volledig overzicht in te zien van de beschikbare diensten.

 

Diensten van onze aannemers op een rij

 

Door onze ervaring als aannemer kun je ons bouwbedrijf inhuren voor verschillende projecten. Staat jouw idee niet bij onze diensten. Dan kun je altijd samen met de aannemer de mogelijkheden bespreken. Ons bouwbedrijf uit regio Haarlem kun je inhuren voor bijna iedere verbouwing:

  • Verbouwing van jouw woning.
  • Renovatie en onderhoud aan jouw huis of pand.
  • CV installaties en onderhoud.
  • Het aanleggen van een complete keuken of badkamer.
  • Bouwen van een utiliteitsgebouw
  • Onderhoud aan woningen van de woningbouw.

Wij als aannemer uit de omgeving van Haarlem helpen je graag met de bouw van jouw droom huis, een aanbouw of alle andere (grote of kleine) verbouwingen die zowel binnen als buiten bij jouw huis moeten worden uitgevoerd. Ook wanneer je een complete renovatie aan jouw keuken of badkamer wil ben je bij ons aannemersbedrijf in Haarlem op het goede adres. Zoek vooral niet verder naar een andere aannemer.

 

Afgeronde projecten van ons rondom Haarlem

 

Ben je benieuwd naar wat voor soort projecten wij uitgevoerd hebben als aannemer uit omgeving Haarlem omdat je graag wat resultaat wil zien die onze vakmensen hebben behaald? Kijk dan op onze projecten. Hier zie je een aantal verbouwingen die onze vakmensen hebben uitgevoerd.

Je ziet hier bijvoorbeeld afbeeldingen van een woning die verbouwd is, een restaurant die wij hebben mogen bouwen. Daarbij zie je ook een woning waarbij wij met onze ervaring een badkamer hebben ogen renoveren.

Op de pagina is te zien dat wij werkzaam zijn in verschillende plaatsen. Waar uw woning ook is, wij staan voor u klaar! Ons aannemers bedrijf is gevestigd in omgeving Haarlem, namelijk Beverwijk. Maar ook wanneer je ons voor jou wil laten werken ergens anders in de buurt van Amsterdam staan wij voor u klaar en denken we graag mee met de wensen die jij hebt.

 

Vandaag nog een afspraak maken voor jouw klus in Haarlem?

 

Wanneer jij zoekt naar een goede aannemer is het natuurlijk belangrijk dat alle wensen die jij hebt voldaan worden. Dat de kwaliteit van de verbouwing goed is, dat je wet waar je aan toe bent en dat de vakmensen gespecialiseerd zijn. Wanneer je de keuze maakt voor ons bouwbedrijf uit de regio van Haarlem weet je zeker dat dit komt goed!

Onze aannemers zijn al een lange tijd actief als het aankomt op werkzaamheden rondom een woning, of voor bedrijven die willen verbouwen of renoveren. Zo zullen zij luisteren naar jouw wensen en hier rekening mee houden bij het uitvoeren van de bouw werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat je de klus met een gerust hart kunt uitbesteden. Door de klant echt mee te nemen in het gehele proces hebben wij het mogelijk gemaakt om de klus op de juiste manier te kunnen klaren.

Contact met de aannemers uit Haarlem

 

Ben jij nou opzoek naar aannemers in Haarlem? Voor de bouw van jouw droomhuis, voor het compleet verbouwen van je huidige woning of voor renovatie aan het pand van jouw bedrijven? Benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen betekenen en de prijs van het complete plaatje?

Door het lezen van dit artikel hopen wij dat jij wat meer informatie hebt over ons bouwbedrijf en vertrouwen hebt in onze aannemers Haarlem. Ben jij aan het denken over een aanbouw, of het verbouwen van je complete woning neem dan gerust contact met ons op. Zoek je naast Haarlem ook een aannemer IJmuiden? Ook dan kan je bij van Leeuwen Service terecht!

Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt om in contact te komen met onze aannemers. Stel gerust je vragen wanneer dit gaat over een aanbouw, opbouw, verbouwing of renovatie. Ook over eventuele vragen over de prijs/offerte kun je ons bedrijf gerust bellen.

Voel je welkom bij van Leeuwen Service. Ons vakmanschap is van top kwaliteit en onze aannemers met een professionele instelling en goede ervaring staan graag voor je klaar!