Aannemer Leiden

In de regio Leiden zijn natuurlijk verschillende aannemers werkzaam. De een is een meer ervaren aannemer dan de ander, maar als jij wilt verbouwen van wil je toch dat er goede aannemers voor jou aan de slag gaan. Wat een geluk, want hier zijn wij voor jou als betrouwbare vakmannen.

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk dat de verbouwing van een pand, ditzelfde geldt voor onze service die wij leveren. Duidelijke afspraken zullen dus gemaakt worden en er wordt gestreefd om binnen de afgesproken tijd een verbouwing af te ronden.

Wij hebben jarenlange ervaring waardoor wij al veel kennis op hebben kunnen doen. Hierdoor kunnen wij voor jou een gehele verbouwing realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in loodgieter werk, rioolwerk maar ook CV en elektra.

Vraag een gratis offerte aan zodat jij de beste aannemers met elkaar vergelijken kan.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Wij als ervaren aannemer kunnen verschillende diensten voor jou uitvoeren

Wij kunnen voor jou diverse verbouwingen uitvoeren. Maar ook voor renovaties of onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Ditzelfde geldt voor onderhoud bij de woningbouwvereniging. Wij hebben voor iedere uitdaging een passende oplossing.

Iedere aannemer heeft natuurlijk specialiteiten, zo hebben wij die ook. Verschillende klussen zijn bij ons in goede handen. Zoals in onderstaande tabel/lijst wordt beschreven:

·       Het maken van sanitaire installaties.

·       Het maken van CV installaties.

·       Het maken van elektra installaties.

·       Het onderhouden van CV ketels.

·       Het begeleiden van een bouwproject.

·       Het begeleiden van een verbouwing.

·       Het begeleiden van een renovatie.

·       Technische ondersteuning voor horeca en evenementen.

·       Het uitvoeren van onderhoud bij de woningbouwvereniging.

Er zijn natuurlijk ook andere bedrijven die deze werkzaamheden voor jou kunnen uitvoeren. In een persoonlijk gesprek vertellen wij jou graag waarom je ons kan inhuren en wat wij exact voor jou kunnen betekenen.

Voor het verbouwen van jouw huis kun je ons inschakelen

Woon jij in jouw droomhuis, maar merk je dat er behoefte is aan meer ruimte? Dan kunnen wij jou helpen met het realiseren van deze wensen. Zo kun je een dakkapel laten plaatsen, maar ook een aanbouw of een uitbouw. Wij kunnen als aannemersbedrijf adviseren op welke manier de aanbouw het beste geplaatst kan worden.

Ditzelfde geld ook voor de verbouw van bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Als je op zoek bent naar een goede aannemer dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als aannemer al diverse verbouwingen mogen uitvoeren voor het sanitair.

Ook als je opzoek bent naar een professionele aannemer die de juiste vakmensen heeft gericht op het renoveren van bijvoorbeeld een terrasvloer kun je contact met ons opnemen.

Wij werken ook geregeld samen met andere aannemersbedrijven om zo de opdracht volledig te kunnen uitvoeren. Zij zijn dan de onderaannemers. Dit is vaak het geval bij een grote verbouwing.

Dé betrouwbare vakman voor utiliteitsbouw

Wij zijn ook een van de aannemers in Leiden die zich richten op utiliteitsbouw. Wij denken graag mee over hoe jouw pand, aansluit op de strategie van jouw onderneming. Is er een nieuw bedrijfspand nodig of moet een kantoorgebouw verbouwt worden. Wij zijn een van de bouwbedrijven die ook in deze situatie weet wat we moeten doen.

Ook bij nieuwbouw zijn wij nauw betrokken. Wij leveren onderhoud aan woningen van bijvoorbeeld de woonstichting maar ook van ontwikkelaars. Hierbij heb je als toekomstige bewoner de zekerheid dat jij komt te wonen in een kwalitatief hoogwaardige woning.

Welke service bieden wij jou?

Wij vinden het als professionele aannemers zijnde belangrijk dat er een persoonsgerichte aanpak is. Als onze klant wordt je dan ook nauw betrokken bij het proces. Dit zodat je weet wat er speelt en hoe ver de verbouwing op dat moment is. Ook weet je zo welke andere vakmannen er aan het werk zijn, en welke aannemer werkt aan welk projectje. Over het algemeen is er wel één aanspreekpunt voor het totale project.

Voordat het plan op tafel komt, is een persoonlijk gesprek met jouw aannemer in Leiden natuurlijk erg belangrijk. Hier kunnen wij aller eerst onszelf aan elkaar voorstellen. Alle elementen die jij belangrijk vind bij jouw huis bouwen, de renovatie of de verbouwing worden dan besproken. Hier wordt ook rekening gehouden met de sfeer, het materiaal en de oplevering. Dit zodat er een compleet idee en planning op papier komt.

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt ook gesproken over gratis prijsopgaven. Hierbij worden verschillende kosten besproken. Zowel de materiaalkosten, het gemiddeld uurtarief, voorrijkosten als andere kosten die bij het gehele project komen kijken. Ontvang de gratis offerte, vergelijk gratis offertes en maak een keuze voor de beste aannemers en professionals die bij jou passen.

Wij luisteren altijd naar jouw wensen. Je kunt er dus op rekenen dat de verbouwing of de renovatie wordt gedaan aan de hand van wat jij wilt. Zo ben je er van verzekerd dat de woning door het bouwbedrijf zo wordt dat het jouw droomhuis is.

Ook kun je bij ons als betrouwbare aannemer altijd terecht voor vragen die jij hebt. Of dit gaat over een kleine klus, de bouw van jouw woning, renovatie tips, bouwgarant of gratis offertes. Je kunt altijd contact met ons opnemen als jij dringende vragen hebt.

Wij kunnen de gehele verbouwing begeleiden, zodat al jouw zorgen uit handen worden genomen. Wij zorgen er voor dat de verbouwing soepel verloopt en dat jij hier zo min mogelijk hinder van hebt.

Als wij jouw aannemer zijn dan zijn wij verantwoordelijk voor de bouw, renovatie of het verbouwen. Ook als er andere beste aannemers werken aan het project, blijven wij de professionals die verantwoordelijk zijn.

Kom met ons in contact

Wij hebben als aannemer in Leiden al op meer dan 150 locaties mogen werken. Dit aan zowel renovatie, verbouwen als andere klussen. Wij hebben hierdoor al meer dan 500 tevreden klanten, zij vinden onze betrouwbaarheid als aannemer goed. Daarbij zijn wij een aannemer in Leiden die betrokken is geweest bij meer dan 120 projecten. Dit alles hebben wij gerealiseerd in ongeveer 10 jaar, want zolang hebben wij al ervaring als aannemer Leiden.

Wil jij van ons aannemersbedrijf de volgende klant worden? Wil jij vakmannen uit de regio Leiden voor jou aan het werk zetten bij een verbouwing, uitbouw, aanbouw of juist voor renovatie? Wil jij de beste aannemer inschakelen voor een monumentaal pand? Wil jij de beste aannemers laten werken voor jouw bedrijfspand? Dan kun jij contact opnemen met ons aannemersbedrijf uit de omgeving van Leiden.

Vraag vandaag nog gratis offertes aan en een persoonlijk gesprek. Dit zodat wij als goede aannemer voor jou aan de slag kunnen met welke klus jij ook hebt!