Badkamers en toiletten

Laat uw badkamer verbouwen door een specialist. Wij van Van Leeuwen Service zijn de badkamerspecialist van de regio Amsterdam en Beverwijk met al meer dan 30 jaar ervaring.

 

Het verbouwen van een badkamer is een behoorlijke investering. We zien vaak dat mensen een huis kopen en de badkamer even laten voor wat het is en geld sparen om later hun droom badkamer te laten maken.

 

Om een bestaande badkamer te verbouwen naar uw droom badkamer zijn veel disciplines nodig. Alle disciplines voor het verbouwen van uw badkamer heeft Van Leeuwen Service in huis.

Kennis van zaken

 

Sommige mensen willen graag een enorme douchekop waar veel warm water uit komt tijdens het douchen. Hiervoor moet de waterdruk en de warmte capaciteit van uw warmwatersysteem afdoende zijn.

 

Om dit in de praktijk ook te realiseren is technische kennis en ervaring nodig, omdat u anders letterlijk en figuurlijk een koude douche zal krijgen.

 

Daarnaast staan de ontwikkelingen op duurzaamheid ook niet stil. Er zijn tegenwoordig al veel energiebesparende maatregelen beschikbaar, waarmee u veel geld kunt besparen. Eén van deze ontwikkelingen is bijvoorbeeld de waterbesparende douche.

Vraag een gratis offerte aan

 

Het is misschien een veel gebruikte uitspraak, maar de kosten van het badkamer verbouwen kunt u zo gek maken als u wilt. Uiteindelijk is het belangrijkste dat u blij bent met het eindresultaat.

 

Om blij te worden van het eindresultaat moet u van te voeren goed bekijken of er achteraf geen vervelende verassingen zullen zijn.

 

Wanneer u uw badkamer laat verbouwen door ons, krijgt u een offerte voor de totale badkamer verbouwing. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat u heel blij van het eindresultaat zult worden.