Bedrijven aanleggen en verbouwen

Een nieuw bedrijfspand, kantoorgebouw of winkelpand bouwen is een ingrijpend en spannend proces. Hoe realiseert u een pand dat exact aansluit op uw strategie en dat bovendien toekomstbestendig is? Van Leeuwen Service is thuis in deze soms lastige dynamiek.

 

Van Leeuwen Service heeft een prachtig portfolio waar het om utiliteitsbouw gaat. We zijn actief in een breed scala aan sectoren. Onze toegevoegde waarde? Dat we graag intensief meedenken over de vraag hoe we uw bedrijfspand voor u kunnen laten werken.

Van begin tot eind begeleiden

 

Bouwbedrijf Van Leeuwen Service is als gerenommeerd bouw en aannemersbedrijf zich er van bewust dat er niet alleen maar kwaliteit geleverd moet worden maar ook klantvriendelijkheid naar de opdrachtgever.

 

Wij denken graag mee. Iedere situatie is anders. Daarom komen we altijd eerst langs om samen te kijken welke werkzaamheden nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties. Ons motto is niet voor niks samenwerken aan bouwen.

Kennis en ervaring

 

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verbouwen van bedrijfs-, horeca- en winkelpanden. Wij realiseren de verbouwing waar uw bedrijf nog veel plezier van heeft. Elk project bouwen wij binnen de gestelde deadline

 

U krijgt vooraf een helder en eerlijk inzicht in de werkelijke kosten. We maken een gedetailleerde en volledige offerte. Hierin zijn ook de kosten van de onderaannemers opgenomen. Tijdens het werk waken we over het budget zodat u achteraf geen vervelende verrassingen krijgt.