Beverwijk bouwbedrijf

Ben jij op zoek naar een Beverwijk bouwbedrijf? Van Leeuwen Service uit Beverwijk is er voor de renovatie van jouw woning, de bouw van een dakkapel of het onderhoud van een CV. Wij staan garant voor een kwalitatieve uitvoering en eerlijke prijs. Onze aannemers zijn ervaren en hebben alle benodigde certificaten in huis.

 

Wanneer je een aannemer in Beverwijk in wilt schakelen, is het verstandig om eerst verschillende offertes (gratis prijsopgaven) op te vragen. Zo kun je rustig de tijd nemen om de aannemers te vergelijken en een keuze te maken die past bij jouw budget.

 

Van Leeuwen Service is een aannemer in Beverwijk die gespecialiseerd is in het uitvoeren van klussen in de woningbouw. Wij zijn dan ook de aangewezen partner voor al jouw renovatie- en onderhoudsklussen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel, het renoveren van een badkamer of het vervangen van een CV-ketel.

 

Wanneer je kiest voor Van Leeuwen Service uit Beverwijk, kies je voor een erkende aannemer die werkt met gediplomeerde vakmensen. Wij staan garant voor een kwalitatieve uitvoering van jouw klus en een eerlijke prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat jouw klus uitvoeren door de beste aannemer in Beverwijk!

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Wat zijn onze specialisaties?

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al verschillende projecten kunnen en mogen uitvoeren. Van nieuwbouw tot aanbouw, van badkamer renovaties tot aan bedrijfspanden. Bij ons is iedere klus in goede handen!

 

Een nieuwe keuken, een andere badkamer, een moderner huis of een uitbouw? Wij kunnen het allemaal voor je realiseren. Onze aannemers staan garant voor een kwalitatieve uitvoering van jouw project, op tijd en binnen budget!

 

Bij van Leeuwen Service kun jij rekenen op:

  • Juiste diploma’s en verzekeringen
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteit
  • Ervaring en expertise

 

Wanneer wij een opdracht voor jou krijgen, voor nieuwbouw, woning renovatie of het opbouwen van jouw huis. Dan zorgen onze professionals er voor dat dit project in goede banen wordt geleidt. Wij zorgen voor de juiste planning, de juiste mensen en machines op de juiste plek. Zoals je van een bouwbedrijf mag verwachten!

Ook voor jouw woningonderhoud in Beverwijk ben je bij ons aan het goede adres.

Een aannemer werkt met onderaannemers

 

Op zoek naar een Beverwijk bouwbedrijf? Van Leeuwen Service uit Beverwijk staat voor jou klaar! Alles wat bij een de verbouw, renovatie of de bouw van een project komt kijken nemen wij voor onze rekening. Van vergunningen, het bespreken met een architect, het bespreken van jouw wensen, de bouwplaats, het plaatsen, de verbouwing en de oplevering van het bouwproject!

 

Of het gaat om een complete verbouwing van een woning, het verbouwen van kantoren of de plaatsing van een dakkapel. Onze vakmannen hebben de vakkennis die nodig is voor aannemersbedrijven. Ga je voor het vakmanschap van een goede aannemer, dan zijn wij hier voor jou!

 

Ook de beste aannemers uit Beverwijk werken met onderaannemers, maar wel de beste! Ook ons aannemersbedrijf werkt geregeld samen met andere vakmannen om een project te laten slagen. Bij hele grote verbouwingen zijn vaak extra handjes betrokken. Wel is het zo dat wij de opdrachtgevers van het project blijven, en wij dus de verantwoordelijke zijn!

 

Timmerwerk, kozijnen renoveren, inschakelen van een andere vakman, het doen van aanpassingen, het maken van de prijsafspraak en de verbouwingen. Wij doen dit allemaal graag voor nieuwe klanten en ons klantenbestand.

Kies jij voor van Leeuwen Service uit Beverwijk?

 

Een aannemer voor onderhoud, aannemer voor nieuwbouw of een aanbouw voor diverse klussen in jouw woning? Van Leeuwen Service regelt het voor jou allemaal. Jij kan aangeven wat jouw wensen zijn, en wij zullen samen afspreken wat er mogelijk is. Wij willen ons graag aan jou voorstellen om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

 

Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit; en dan allemaal in één bedrijf voor jou!