Bouwbedrijf Alkmaar

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Alkmaar? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen, want Van Leeuwen Service heeft met zijn jarenlange ervaring in de omgeving van Alkmaar vele succesvolle projecten tot een goed einde kunnen brengen.

 

Of u nu op zoek bent naar een complete verbouwing, aanbouw, nieuwe badkamer of een renovatie, wij zijn u graag van dienst. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden waar wij u bij kunnen helpen, want Van Leeuwen Service is van alle markten thuis.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Van Leeuwen Service al jarenlang een betrouwbare partner

 

Kees van Leeuwen is de oprichter van bouwbedrijf Van Leeuwen Service en is door de jaren heen een begrip geworden in de omgeving van Alkmaar en Beverwijk. Met een zeer grote passie voor vakmanschap, bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. Met de tijd is het bedrijf gegroeid in medewerkers en blijven we elke dag werken aan nieuwe leuke projecten voor particulieren én bedrijven.

 

Of u nu op zoek bent anar een aannemer of een specialist in nieuwbouw, Kees van Leeuwen en zijn team met specialisten staan voor u klaar. Kwaliteit en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hebben wij veel ervaring op het gebied van verbouwingen en werken we altijd deskundig en ervaren.

 

Wat vooral ons onderscheid is dat bij ons afspraak=afspraak geldt. En dat is erg prettig voor onze klanten, want zo komt u nooit op deze manier voor verrassingen te staan. Wanneer u op zoek bent naar een deskundig en ervaren bouwbedrijf in omgeving Alkmaar, dan bent u bij Van Leeuwen Service altijd aan het juiste adres. Kies daarom voor de bouwspecialisten Van Leeuwen Service!

Wat kan bouwbedrijf Alkmaar Van Leeuwen Service voor mij betekenen?

 

Als aannemersbedrijf kunnen wij veel voor u betekenen en is het daarom altijd de moeite waard om even contact met ons op te nemen via de e-mail of 06 54 93 42 40 . Hieronder staan een aantal van onze diensten op een rij gezet;

 

Aanbouw: wilt u uw leefruimte uitbreiden en bent u op zoek naar een prachtige aanbouw? Dan helpen wij u bij het ontwerp en de uitvoering hiervan.

 

Badkamer: is uw badkamer toe aan een nieuwe look? Of wilt u een nieuwe badkamer aanleggen? Wij denken graag met u mee!

 

Keukens: wij bouwen een keuken op basis van een professioneel ontwerp. Zo bevat ons team uit professionele interieurbouwers en timmervakmensen die voor u klaarstaan.

 

Horeca/bedrijfspanden: ook voor horeca en bedrijfspanden kunnen wij diverse verbouwingen verrichten. Vraag naar onze referenties!

 

Renovatie: heeft een historisch pand gekocht die een gehele makeover nodig heeft? We verzorgen het onderhoud of voeren renovaties uit, van moderne huurwoning tot monumentaal pand.

 

Staat uw gezochte dienst er niet tussen? Neem dan snel even contact met ons op via 06 54 93 42 40 of info@vanleeuwen-service.nl.

 

Neem vandaag nog contact met ons op

 

Zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden die we onze klanten in Alkmaar kunnen aanbieden? Of wilt u vandaag een persoonlijke afspraak maken om al uw plannen door te spreken.

 

Neem dan vandaag gerust even contact met ons op via 06 54 93 42 40 of laat uw bericht achter via het contactformulier. Wij kijken er naar uit!