Bouwbedrijf Haarlem

Ben jij al een tijdje op zoek naar een aannemer in Haarlem voor jouw woning? Dan zit je hier goed! Wij als aannemer bieden namelijk voor jou alle mogelijkheden aan op het gebied van bouwprojecten. Wil jij jouw woning verbouwen? Is de badkamer toe aan renovatie? Ben je aan het denken aan de bouw van een veranda? Heb je een monteur nodig voor de CV? Wil je een uitbouw laten plaatsen bij jouw woning? Wij zijn dé beste keuze voor jou aannemer, als het aankomt op het realiseren van jouw bouwprojecten!

Een aannemer zal je vroeg of laat in je leven een keer nodig hebben. Zowel voor kleine klusjes of grote klussen rondom jouw woning kun jij ons als aannemer inzetten. Onze hoge mate van kennis, expertise en enthousiasme zullen er voor zorgen dat jouw woning of pand wordt zoals jij voor ogen hebt. Ben je benieuwd wat wij als aannemersbedrijf voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker even dit artikel door.

 

Keuze uit alle aannemers

 

Door heel Nederland zijn er talloze aannemers, dus de keuze voor de juiste aannemer in Haarlem kan nog wel eens een uitdaging zijn. Want welke aannemers zijn nou de beste? Dit heeft natuurlijk te maken met welke verbouwing(en) je gedaan wil hebben, en welke aannemer daar in gespecialiseerd is.

Je gaat natuurlijk opzoek naar de beste vakmensen die rekening houdt met jouw wensen en de nodige ervaring hebben. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat de verbouwing goed verloopt en de aannemers tot mooi resultaat zullen komen, kwaliteit is dus ook belangrijk.

Voor ons is kwaliteit en service erg belangrijk. Dit zijn de twee belangrijkste elementen waar wij om bekend staan. Zoek dus niet verder als jij een aannemer in de buurt van Haarlem zoekt. Maar neem contact met ons bouwbedrijf op.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Persoonlijke aanpak als bouwbedrijf Haarlem

 

Van Leeuwen Service B.V. is bekend geworden door onze persoonsgerichte aanpak. Dit uit zich in de manier waarop wij onze klanten betrekken binnen het proces. Door samen een goed gesprek aan te gaan hopen wij duidelijk voor ogen te krijgen wat jouw wensen allemaal zijn.

Dit gesprek zal gaan over de maximale prijs van de verbouwing, als zowel de stijl en sfeer van de verbouwing. Door de onderlinge samenwerking met onze klanten zorgen we ervoor dat er alle plannen concreet op papier komen te staan.

Wij zijn al een aantal jaren een actief bouwbedrijf in Haarlem. Dankzij de opgedane ervaring beschikken wij over professionele vaardigheden die andere specialisten in Nederland niet hebben. Door ons te kiezen als jouw ondernemer zul je te maken krijgen met een professioneel team die het project naar jouw wensen uitvoert.

Een professionele aannemer uit regio Haarlem

 

Als je toe bent aan een vernieuwde badkamer, een extra slaapkamer op zolder of op de benedenverdieping een uitbouw wil staan wij voor je klaar! Of je plannen hebt voor kleine of grote verbouwingen wij kunnen je helpen! Wat wij als aannemersbedrijf doen is:

  • Je kunt ons als aannemer inhuren voor het plaatsen van sanitaire installaties
  • Je kunt ons als aannemer inhuren voor het onderhoud van cv-ketels
  • Wij zijn een bouwbedrijf die kunnen begeleiden bij bouwprojecten
  • Wij zijn een bouwbedrijf die onderhoud bij de woningbouwvereniging doen
  • Wij zijn aannemer die technische ondersteuning aan horecagelegenheden bieden

 

Diensten aannemer in Haarlem

 

Rondom en in het huis kunnen wij allerlei werkzaamheden uitvoeren. Wil je je badkamer of keuken renoveren? Geen enkel probleem! Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel dus wij zullen altijd zorgen voor het beste resultaat.

Als je besluit om een aannemer in armen te nemen? Dan is het belangrijk dat je met de aannemer op één lijn ligt en dat de aannemer jouw wensen begrijpt. Renoveren, verbouwen of restaureren kan door ons allemaal geregeld worden, óók op korte termijn!

 

Woning verbouwen

 

Dat je woonwensen eens in de zoveel tijd veranderen dat is niet gek. Als je hierbij hulp van een aannemer uit Haarlem nodig hebt staan wij hier voor je klaar! Voor alle veranderingen die je rondom of in je huis wil hebben heb je een goede aan ons! Van Leeuwen Service helpt je graag om jouw wooncomfort te vergroten of te realiseren.

Wil je een aanbouw? Wil je een nieuwe keuken laten plaatsen? Of heb je ons nodig voor de bouw van een bijgebouw? Voor ons allemaal geen probleem. Met ons aannemersbedrijf helpen we jou graag!

Wij zijn echte vakmensen die jou graag helpen met de verbouwing of renovatie.

 

Renovatie en onderhoud

 

Voor ons is kwaliteit erg belangrijk. Daarom werken wij erg precies en kun je ons ook als aannemer inzetten voor de renovatie van monumentale panden. Ben jij hiervoor opzoek naar een aannemer in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie.

 

CV installaties en onderhoud

 

Wanneer jouw cv-ketel aan vervanging toe is en je een nieuwe moet plaatsen kunnen wij zit doen tegen een scherpte prijs! Ook wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd aan je cv-ketel zijn wij het aannemersbedrijf die jou kunnen helpen.

 

Badkamers en toiletten

 

Het verbouwen van een badkamer is vaak een behoorlijke klus en investering. Wij staan voor dit soort klussen voor u klaar in de regio Haarlem. Ook als je helemaal niet weet wat je graag zou willen zullen wij als echte vakmensen met een heel aantal mogelijkheden voor jou klaar staan. Daarbij sturen wij jou vervolgens een offerte voor de te maken werkzaamheden en daarna zullen wij van start gaan met het project.

 

Utiliteitsbouw

 

Ook wanneer jij een complete verbouwing noodzakelijk vind binnen jouw bedrijfspand kunnen wij jou helpen. Samen zullen we op zoek gaan naar het beste idee om te renoveren of om te verbouwen. Kleine of grote klussen zijn allemaal welkom bij ons als aannemer.

 

Woningbouw onderhoud

 

Van Leeuwen Service verbouwd en onderhoud ook woningen voor bijvoorbeeld woningstichtingen. Bij de bouw wordt al direct rekening gehouden met de wensen van de toekomstige bewoner. Wij zijn aannemers die ook werken voor ontwikkelaars.

Door ons weet jij altijd waar je aan toe bent. Tussentijds zullen wij jou altijd op de hoogte houden over hoe de verbouwing gaat. Wij nemen je graag mee tijdens het het project.

Bekijk onze voorgaande projecten

 

Dat je graag iets van het werk wil zien dat wij uitgevoerd hebben begrijpen wij volledig. Daarom vind je op onze website een overzicht van onze projecten die wij uitgevoerd hebben in de regio Haarlem. Deze projecten lopen uiteen van het verbouwen van een woning in Bussum, een complete verbouwing aan een luxe woning in Amsterdam of een badkamer renovatie in Heemskerk.

 

Bouwbedrijf in Haarlem inhuren

 

Als bouwbedrijf is het mogelijk om ons in te schakelen voor een verscheidenheid aan diensten en werkzaamheden. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het bouwen van een nieuwe ruimte, denk bijvoorbeeld aan een aanbouw.

Ook grotere projecten voor bedrijfsmatig gebruik zijn mogelijk met ons bedrijf. Naast deze bouwwerkzaamheden kan je ons inschakelen voor het uitbesteden van alle soorten verbouwingen.

Door onze voordelige prijzen is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar woning onder handen te laten nemen. Als laatste is het ook een optie om te kiezen voor de renovatiewerkzaamheden.

Middels onze professionele renovatiewerkzaamheden zal je er weer even tegenaan kunnen. Voor een volledig overzicht van de beschikbare diensten is het mogelijk om een kijkje te nemen op de site. Hier vind je een overzicht met de opties van dit moment. Door dit overzicht zie je in een oogopslag wat er allemaal mogelijk is.

Door vandaag nog een afspraak te maken met onze specialisten weet je zeker dat je zo snel mogelijk in contact komt met de juiste partij voor jouw bouwwerkzaamheden.

Wij zijn inzetbaar voor een verscheidenheid aan werkzaamheden. Of je nu een verbouwing wilt realiseren voor de woonkamer dat je graag een aanbouw wilt laten bouwen, nagenoeg alles is mogelijk.

In onze portfolio kun je enkele foto’s terugvinden van de voorgaande klussen. Op die manier kan je beter zien wat je kunt verwachten. Mocht je vragen hebben over de diensten van ons bedrijf dan raden wij je aan om even contact op te nemen. We zullen je vervolgens zo snel mogelijk van antwoord voorzien op al je vragen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.