Bouwbedrijf Noord-Holland

Heb je besloten dat het tijd is om jouw huis eens goed aan te pakken? Een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, een uitbouw of een extra slaapkamer op de zolder. Heb je geen idee hoe je moet beginnen en zie je door de bomen het bos niet meer? Geef deze zorgen uit handen aan een bouwbedrijf. Wij van van Leeuwen Service B.V. helpen jou graag met het realiseren van jouw dromen!

Wil je je kantoorpand aanpakken? Wil je een nieuwbouw huis bouwen? Wil je graag een aanbouw? Denk je na over een kleine verbouwing? Of heb je iemand nodig voor de onderhoud van bijvoorbeeld je cv-ketel? Bouwbedrijf van Leeuwen Service B.V. staan voor u klaar!

 

De keuze voor een bouwbedrijf uit Noord-Holland

 

Door heel Nederland zijn er diverse aannemers, dus de keuze voor de juiste aannemer in Noord Holland kan nog wel eens een uitdaging zijn. Want welke aannemers zijn nou de beste? Dit heeft natuurlijk te maken met welke verbouwingen je gedaan wil hebben, en welke aannemer daar in gespecialiseerd is. Wanneer jij op zoek bent naar een bouwbedrijf voor een nieuwbouw huis, of een aanbouw zoek je natuurlijk naar andere gespecialiseerde bouwbedrijven dan wanneer je jouw woning wil renoveren.

Om een goed bouwbedrijf te vinden ben je natuurlijk op zoek met iemand die zeer veel ervaring heeft met bouwen. Daarnaast wil je natuurlijk, en terecht, ook dat de verbouwing goed verloopt en komt tot een mooi resultaat. Daarom is kwaliteit dus ook zeer belangrijk.

 

Onze service en kwaliteit

 

Voor ons is kwaliteit en service erg belangrijk. Dit zijn de twee belangrijkste elementen waar wij om bekend staan. Zoek dus niet verder als jij een aannemer in Noord Holland zoekt. Maar neem contact met ons bouwbedrijf op.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de bouwwereld. Hebben daarbij al 120 projecten mogen uitvoeren in 150 verschillende plaatsen/locaties waarbij wij 500 klanten tevreden hebben kunnen maken. Een boel ervaring hebben we dus zeker!

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Aannemersbedrijf uit Noord-Holland

 

Heb jij net een nieuw huis gekocht in Noord-Holland en heeft dit pand behoefte aan een opknapbeurt? Misschien heb je al heel duidelijk voor ogen wat je wil doen, maar het kan ook zijn dat de plannen alleen in je hoofd zitten. Het is dan goed om met elkaar in gesprek te gaan, dan weet je ook wat ze voor je kunnen betekenen.

 

Diensten bouwbedrijf provincie Noord-Holland

 

Het is belangrijk dat wanneer jij een bouwbedrijf in armen neemt jullie op één lijn zitten. Daarbij is het belangrijk dat jijzelf duidelijk voor ogen hebt welke verbouwing(en) er moeten plaatsvinden. Hierbij ook de kosten en bijvoorbeeld de stijl.

Ons aannemersbedrijf is gevestigd in de provincie Noord Holland. Van Leeuwen Service is gevestigd in Beverwijk, dichtbij Haarlem en Amsterdam. Wij zijn een aannemersbedrijf die voor zowel kleine als grote klussen voor jou klaar zullen staan.

 

De hulp van een bouwbedrijf

 

Verbouw jij je zolder of keuken normaal gesproken zelf? Maar heb je geen tijd om de klussen binnenshuis en buitenshuis uit te voeren. En ben je op zoek naar een bouwbedrijf uit Noord Holland die doet aan renovatie, onderhoud van nieuwbouw of nieuwe keukens kan plaatsen zijn wij voor jou de perfecte aannemer. In korte tijd kunnen wij erg veel voor je doen en dat is alleen maar fijn voor jou. Je hebt er dan geen werk mee en kunt je bezighouden met andere zaken.

Als je op zoek bent naar een vast aanspreekpunt als het over bouwen of verbouwen gaat, dan is het goed om voor ons te kiezen. Wij zijn namelijk jouw aanspreekpunt.

Onze projecten

 

Wij zijn als bouwbedrijf door heel Noord Holland te vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een luxe woning in Amsterdam mogen verbouwen, en een woning in Bussum. Ook in Heemskerk zijn wij actief geweest met het renoveren van een badkamer en een terrasvloer.

Renoveren, verbouwen, restaureren, alles kan door ons gerealiseerd worden én ook op korte termijn. Ons bouwbedrijf is namelijk een betrokken partner en ook erg creatief.

Ons bouwbedrijf kan dit allemaal aanbieden omdat wij onze krachten bundelen, dit doen wij op een professionele en procesmatige manier. Wij staan voor slimme totaaloplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

 

Hoe wij ons onderscheiden van andere bedrijven

 

Als je zoekt voor een bouwbedrijf in Noord Holland die jouw kan verrassen met een renovatie of verbouwing kom je al gauw bij ons terecht. Bij het realiseren van dit project hebben wij ons blik gericht op de toekomst. Wij vinden duurzaamheid namelijk erg belangrijk.

Wanneer wij betrokken zijn bij een nieuwbouw project vinden wij het belangrijk om te werken met materialen die duurzaam zijn. Of om te zorgen voor duurzame woningen.

 

 Offerte aanvragen

 

Voordat je een bouwbedrijf uit Noord Holland in gaat huren is het verstandig om over de nodige informatie te beschikken. Daarnaast is het aan te raden om een offerte op te vragen. Hierdoor kom je er achter of de gewenste renovatie haalbaar is.

Om een keuze te maken voor een bepaalde aannemer is het ook wenselijk voor jezelf om meerdere offertes op te vragen. Doordat je contact legt met meerdere aannemers in Noord Holland kun je de prijzen en mogelijkheden naast elkaar leggen. Je hebt zo een duidelijk beeld van de prijs-kwaliteit verhouding.

Wij maken namelijk eerlijk en helder inzichtelijk welke kosten er gemaakt worden. Je krijgt een offerte met alle details en dan weet je waar je aan toe bent. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden houden wij het budget in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Het team van Van Leeuwen Service denkt voortdurend met jou mee en houdt graag nauw contact. Jij kunt vertrouwen op onze specialiteiten.