CV Installaties & Onderhoud

Van Leeuwen Service is uw aanspreekpunt voor het installeren en onderhouden van uw CV ketel in Amsterdam, Zaandam, Zaanstreek, Beverwijk, Krommenie en omstreken. Bij Van Leeuwen Service bent u ook op het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw cv ketel. Tevens installeren wij complete cv installaties van de beste merken.

 

Is uw cv ketel aan vervanging toe, dan kunnen wij deze vervangen tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u problemen met de verwarming of wilt u een nieuwe cv of sanitaire installatie laten aanleggen? Voor al onze diensten kunt u contact opnemen en een gratis offerte aanvragen.

Uw CV-installatie altijd in topconditie

 

Of u nu een cv-ketel, warmtepomp, mechanische ventilatie of geiser heeft, voor alle toestellen geldt: laat deze regelmatig onderhouden voor een veilige werking en optimale prestatie.

 

Onderhoud verkleint de kans op storingen en onveilige situaties, maar heeft daarnaast nog meer voordelen. Wij adviseren altijd om minimaal eens per twee jaar onderhoud uit te voeren (afhankelijk van het toestel).

Installatie binnen een dag

 

U kunt bij ons terecht voor het installeren van uw centrale verwarming tot het plaatsen van een (design) radiator. Ook kunt u ons inschakelen voor advies op maat.

 

Wij voorzien u dan van gedegen advies over het juiste type verwarming voor uw woning en we kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Wanneer onze CV monteurs bij u langs komen voor de installatie zult u hier geen overlast van ondervinden gezien wij deze meestal binnen 1 dag voltooien.