DIENSTEN

Woning Verbouwen

Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw huis moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer, wilt u meer licht en ruimte in uw woning of wilt u een extra slaapkamer creëren.

Renovatie & Onderhoud

We verzorgen het onderhoud of voeren renovaties uit, van moderne huurwoning tot monumentaal pand. Soms zijn dat grote projecten, maar even zoveel keer een kleinschalige klus, waar details van historische waarde kunnen zijn.

CV Installaties & Onderhoud

Is uw cv ketel aan vervanging toe, dan kunnen wij deze vervangen tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u problemen met de verwarming of wilt u een nieuwe cv of sanitaire installatie laten aanleggen?

Badkamers en Toiletten

Het verbouwen van een badkamer is een behoorlijke investering. We zien vaak dat mensen een huis kopen en de badkamer even laten voor wat het is en geld sparen om later hun droom badkamer te laten maken.

Utiliteitsbouw

Een nieuw bedrijfspand, kantoorgebouw of winkelpand bouwen is een ingrijpend en spannend proces. Hoe realiseert u een pand dat exact aansluit op uw strategie en dat bovendien toekomstbestendig is? Wij hebben het antwoord.

Woningbouw Onderhoud

Van Leeuwen Service verbouwd en onderhoud woningen voor o.a. woningstichtingen en ontwikkelaars. Steevast staat de toekomstige bewoner centraal. Dat resulteert in kwalitatief hoogwaardige woningen.

Van Leeuwen Service

150

LOCATIES

500

TEVREDEN KLANTEN

120

PROJECTEN

10

JAAR ERVARING

Vraag vandaag een gratis offerte aan