1.

Woningbouw

2.

Renovatie

3.

Sanitair Verbouwing

WAAR WE VOOR STAAN

Kwaliteit & passie voor onze projecten

Door onze enthousiaste aanpak van elke project zijn wij nog steeds groeiende. Het team van Van Leeuwen Service denkt voortdurend met u mee, zodat u erop kunt vertrouwen dat elk project naar volle tevredenheid gereed komt.

ONZE PROJECTEN

Bekijk hier ons werk

Bouwbedrijf Beverwijk

 

Nagenoeg iedereen zal op een gegeven moment een bouwbedrijf nodig hebben. Of het nu gaat om het verwezenlijken van een verbouwing in de keuken of om een aanbouw aan de scheur. Voor het uitbesteden van deze werkzaamheden zal je op zoek moeten gaan naar een betrouwbare en professionele partij.

 

Wij zijn er voor je als aannemers beverwijk. Door onze hoge mate van kennis en expertise weet je zeker dat je jouw klus op de juiste manier uit handen kunt geven. Hieronder laten we je wat meer zien over ons bedrijf, zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden om voor te kiezen. lees verder

 

Groot scala aan werkzaamheden in Beverwijk

 

Wij zijn als bouwbedrijf in Beverwijk inzetbaar voor een verscheidenheid aan werkzaamheden. Dit grote aantal mogelijkheden maakt het eenvoudig om de klus op de juiste manier uit te besteden. Op de site kun je een volledig overzicht vinden van de diensten die op dit moment beschikbaar zijn binnen ons bedrijf.

 

Waar kun je onder andere aan denken? Onze specialisten kunnen bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor het realiseren van een verbouwing bij jou in huis. Ook grotere projecten in bedrijfspanden kunnen door ons onder handen worden genomen.

 

Daar komt bij dat ons team eveneens klaar staat voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Neem een kijkje op de site om een volledig beeld te krijgen over alle beschikbare werkzaamheden en diensten van ons bedrijf.

 

Ervaren, nauwkeurig en uiterst professioneel

 

Ons bouwbedrijf in Beverwijk is al voor een ontzettend lange tijd actief als het aankomt op alle mogelijke bouwwerkzaamheden. Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een hoge mate van kennis en expertise. Al onze specialisten weten waar ze mee bezig zijn en wat er voor nodig is om jouw klus op de juiste manier te realiseren.

 

Voordat we aan de slag gaan zullen we eerst met de klant om de tafel gaan zitten. Dit geeft beide partijen de gelegenheid om wensen op een rijtje onder elkaar te zetten. Aan de hand van dit gesprek gaat ons team aan de slag met het opstellen van een plan van aanpak.

 

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden gaan ze secuur en zorgvuldig te werk, hierdoor heb je de garantie dat het uiteindelijke resultaat tot in de puntjes zal zijn uitgevoerd. Voor je het weet is de klus volledig afgerond en kun je jouw verbouwde ruimte weer geheel in gebruik nemen.

 

Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten

 

Het aanvragen van een afspraak met onze specialisten is ontzettend eenvoudig. Hier op de site kan je de contactgegevens vinden over ons bouwbedrijf en aannemer Beverwijk.

 

Overigens is er nog veel meer informatie die mogelijk van belang kan zijn bij het maken van een keuze. Wat zelf nu zelf, u wilt uw klus toch alleen bij één van de beste bouwbedrijven Beverwijk neerleggen?

 

Zo kun je hier bijvoorbeeld ook het portfolio terugvinden met een selectie van alle voorgaande klussen. Voor vragen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. We staan namelijk klaar om je hier mee te helpen. Ben jij de volgende persoon die wij met een tevreden gevoel achterlaten na het verrichten van de bouwwerkzaamheden?

Woningverbouw

Wij zijn een bedrijf dat al uw klussen in en rondom huis kunnen uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers en woningen, cv installaties, renovatie en onderhoud. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel.

Renovatie & Onderhoud

Een grotere woonkamer. Een nieuwe slaapkamer op de zolderverdieping. Nieuw metselwerk voor uw vooroorlogse woning. Schakel voor een complete verbouwing of de renovatie van uw woning het team in van Van Leeuwen Service uit Beverwijk.

CV Installaties & Onderhoud

Van Leeuwen Service kan uw CV installatie onderhouden, zodat u verzekerd bent van warmte en warm water. Ook wordt door het onderhouden van uw CV installatie de levensduur ervan aanzienlijk verlengd.

Badkamers & Sanitair

Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw huis moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer, wilt u meer licht en ruimte in uw woning of wilt u een extra slaapkamer creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige woning aanpassen naar uw wensen en kunt u uw wooncomfort enorm vergroten.

Bedrijfverbouwing

Elk bedrijf dat groeit en wil innoveren, krijgt te maken met ingrijpende technische en bouwkundige veranderingen. Die kosten allemaal veel tijd, geld en energie. Dan wil je niet achteraf te maken krijgen met risico’s die over het hoofd zijn gezien en dure hersteloperaties. Huur daarom de professionals van Van Leeuwen Service in.

Woningbouw

Van Leeuwen Service maakt comfortabel wonen en werken mogelijk met op maat gemaakte bouwoplossingen. Van verbouwing tot complete renovatie voor de woningbouw. Wij nemen niet alleen een hoop zorgen uit handen, maar zijn naast het onderhouden en verbouwen ook gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed.

CONTACT

Ons Team

EIGENAAR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Zou je graag willen weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Vraag vandaag nog een gratis persoonlijk gesprek aan!