Nieuwbouw Ijmuiden

Installaties in nieuwbouw appartementen in Ijmuiden (gemeente Velsen) uitvoeren? Dan zit je bij Vanleeuwen service goed! Ook voor woning en utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud kan je bij ons terecht! Kwaliteit staat bij ons centraal! Installaties voor nieuwbouwwoningen uitvoeren in een wijk, in de duinen of aan het strand?

Nieuwbouw appartementen in Ijmuiden

Wil jij een nieuwbouwproject starten in de stad Ijmuiden, gemeente Velsen? Ijmuiden is een gezellige stad en een fijne woonomgeving. Het bouwen van eengezinswoningen en nieuwbouwwoningen in Ijmuiden is dan ook erg fijn.

 

Ijmuiden is een gezellige havenstad aan de kust. Het is tegenwoordig de grootste vissershaven van Nederland in de visafslag en heeft veel recreatievaart. In oud Ijmuiden heb je uitzicht op de zeesluizen en zijn er veel stijlvolle woningen te vinden. Oud Ijmuiden is daarom ook een van de plekken waar je woningen of appartementen wilt laten bouwen en waar wij actief zijn.

 

Wil jij graag in een leuke straat in Ijmuiden wonen? Een stad die een goede verbinding heeft richting Haarlem of een van de andere grote steden in Nederland. Wacht dan niet langer met de bouw van nieuwbouwwoningen of de sloop van jouw huidige woning om daar een nieuw gebouw te plaatsen. Een nieuw huis, met een berging, een mooie tuin en een gebouw geheel in jouw stijl.

Bouwbedrijf Leiden
Bouwbedrijf in Leiden

Een van de projecten die in Ijmuiden heeft plaatsgevonden is de bouw van drie woontorens. In een huurwoning of appartement in Ijmuiden wonen? Wij helpen met de duurzaamheid van je woning. Wij werken op verschillende oppervlakten en bieden ondersteuning aan huurders of bewoonden.

 

Zo kunnen wij bijvoorbeeld op de begane grond sanitaire installaties maken en bieden wij onderhoud van de cv ketels. Wij werken samen met verschillende partijen wanneer dat nodig is. Dit alles gebeurt volgens een planning en per fase zullen we in contact blijven met onze klant, dit zodat alles volgens plan verloopt.

 

Wil jij weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.