Onderhoud

Renovatie en onderhoud kost altijd geld, maar hoe fijn is het om deze kosten zo laag mogelijk te houden? Of het nu gaat om de restauratie van een monumentaal pand, de verbouwing van een school, winkel, kantoor of het upgraden van bestaand vastgoed: bij Van Leeuwen Service weten we wat we doen en leveren we uitstekende kwaliteit.

 

Dit is terug te zien in de langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten. We kijken graag verder dan het moment van opleveren, want er liggen grote mogelijkheden voor het planmatig beheren en onderhouden van vastgoed. Een focus op duurzaamheid in combinatie met lage kosten waardoor diverse projecten betaalbaar worden.

Betrokken partner op gebied van renovatie en onderhoud

 

Met Van Leeuwen Service haalt u een creatieve en betrokken partner in huis op het gebied van renovatie, verbouwingen, transformaties en restauraties. Van Leeuwen Service verbouwt, renoveert, restaureert en onderhoudt vastgoed door heel Nederland.

 

Van Leeuwen Service bundelt een professionele en procesmatige aanpak samen met vakmanschap en slimme totaal oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt.

 

Onze full service aanpak bestaat uit projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer en daarmee bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Professionele onderhoud

 

Wie streeft naar een hoge klanttevredenheid, heeft hart nodig voor elke situatie en product. Bij Van Leeuwen Service zijn we niet snel tevreden en leveren meer dan er wordt verwacht.

 

We denken vooruit, out of the box en treden slim en doortastend op. Bijvoorbeeld met onze Transformatie-aanpak wordt verouderd en leegstaand vastgoed snel, flexibel en rendabel gewijzigd naar hoogwaardige woningen. Een aanpak die significant bijdraagt aan stadsvernieuwing.

 

En denk ook aan Brandpreventie waar onze kracht ligt in de combinatie van inspectie, advies, het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen en het brandwerend afdichten van sparingen en leidingdoorvoeringen.