Renovatie en onderhoud

Van Leeuwen Service heeft jarenlange samenwerkingen met overheden, woningbouw verenigingen, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders. Daar zijn we trots op.

 

We verzorgen het onderhoud of voeren renovaties uit, van moderne huurwoning tot monumentaal pand. Soms zijn dat grote projecten, maar even zoveel keer een kleinschalige klus, waar details van historische waarde kunnen zijn. In alle gevallen is kwaliteit belangrijk. Voor u, voor ons.

Betrokken partner op gebied van renovatie en onderhoud

 

Met Van Leeuwen Service haalt u een creatieve en betrokken partner in huis op het gebied van renovatie, verbouwingen, transformaties en restauraties. Van Leeuwen Service verbouwt, renoveert, restaureert en onderhoudt vastgoed door heel Nederland.

 

Van Leeuwen Service bundelt een professionele en procesmatige aanpak samen met vakmanschap en slimme totaal oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Onze full service aanpak bestaat uit projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer en daarmee bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Service waar u op kunt bouwen

 

Als je verrassend wilt renoveren of verbouwen, dan moet je gebruik durven maken van duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Hier ligt dan ook de kracht van Van Leeuwen Service, want wij onderscheiden ons door op de hoogte te zijn van de laatste actuele marktontwikkelingen met een blik gericht op de toekomst.

 

Complexe projecten op complexe locaties. Dat is de kwaliteit die Van Leeuwen Service als geen ander beheerst. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties, herbestemmingen, stadvernieuwingen of renovaties van monumentale panden, Van Leeuwen Service heeft er een oplossing voor.

 

Uiteraard bieden we een passende service, maar dan wel service van het hoogste niveau. Dit doen we met onze 24-uurs service. Kortom: we beheersen Multidisciplinaire projecten en dat doen we met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar.