Woningbouw onderhoud

Van Leeuwen Service verbouwd en onderhoud woningen met een scherp oog voor details. Zowel grondgebonden woningen als appartementen. Van Leeuwen Service verbouwd en onderhoud woningen voor o.a. woningstichtingen, beleggers en ontwikkelaars. Steevast staat de toekomstige bewoner centraal. Dat resulteert in kwalitatief hoogwaardige woningen.

 

Niet zelden is ons oog voor detail doorslaggevend voor de kwaliteit van het totaal. De toekomstige bewoners van een nieuwbouwwoning stellen heel andere eisen en wensen aan de leefruimte dan de verzorgers en bewoners van een zorginstelling. En over zorg gesproken: Onze betrokkenheid stopt niet bij de laatste verbouwing of onderhoud. Ook daarna bent u verzekerd van onze nazorg.

Jarenlange ervaring en kennis van zaken

 

Van Leeuwen Service bestaat uit een team nuchtere mensen met jarenlange ervaring. Wij onderscheiden ons door een zeer goede “prijs – kwaliteit” verhouding.

 

Doordat wij alle bouwprocessen op elkaar afstemmen, werken wij zeer efficiënt. Onze service en klantcontact worden door onze klanten als “zeer prettig” ervaren.

 

Renovatie en groot onderhoud zijn veelgevraagd en behoren tot onze kernactiviteiten. Hier hoort ook het communicatie- en informatietraject naar bewoners bij. Werkzaamheden in een woning worden uiteraard in een zo kort mogelijke periode uitgevoerd.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

 

Naast het vakmanschap vinden wij persoonlijke begeleiding en aandacht heel belangrijk. Iedere opdrachtgever moet het vertrouwen hebben dat zijn/haar opdracht vakkundig en perfect wordt uitgevoerd. Deze site geeft een beeld van de diverse onderdelen van ons bedrijf. Ook treft u een samenvatting van projecten aan die wij reeds hebben uitgevoerd.

 

Bouwen is een ambacht. Vakwerk dat wij met trots en passie doen. Voor opdrachtgevers die niet over één nacht ijs gaan, maar écht op ons bouwen en vertrouwen. Al meer dan 20 jaar. Deze ervaring gebruiken wij voor de particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Altijd duurzaam en goed.